Majkl Džordan sa suprugom na jahti Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Majkl Džordan, najbolji košarkaš svih vremena, stigao je na primorje Jadranskog mora, a na odmoru uživa sa porodicom. Poznato je koliko ga košta ovaj luksuz, ali i zbog čega je stigao baš u ovaj kutak planete.

PROČITAJTE JOŠ

Prošlog leta je u Hrvatsku stigao Medžik Džonson, a samo godinu dana kasnije je stiglo i „Njegovo leteće visočanstvo“.

Džordan je uplovio u jahti O’Pari, čije iznajmljivanje košta miliona evra nedeljno. Ova jahta je sagrađena 2020. godine, duga je 95 metara i ima čak šest paluba.

Amerikanac ju je iznajmio od jedne grčke agencije, a kako zapravo izgleda ovaj luksuz pogledajte na video snimku pred vama.

Jahta je opremljena raznovrsnim sadržajem, elegantnim kabinama, džakuzijima, teretanom i svemu što će užitak učiniti potpunim.

Najveći košarkaš svih vremena je privatnim avionom stigao na aerodrom u Resniku, a onda kasnije i otišao u Tivat jer je u Bokotorskom zalivu nastavio letovanje.

Džordan je stigao u Šibenik, rodni grad Dražena Petrovića, a tamo je postalo poznato šta, zapravo, radi Amerikanac.

Naime, seo je na džet ski i ludo se zabavio, a u jednom trenutku je čak pao u vodu. Sve ovo je radio na Prukljanskom jezeru blizu Šibenika.

I dok je Džordan ludovao njegova supruga Ivet Prieto, deca i prijatelji otišli su da posete Nacionalni park Krka. Imali su nešto više slobodnog vremena jer je Džordan stigao u Split da obavi važne razgovore.

Pretpostavlja se da je stigao kod velikog prijatelja Tonija Kukoča, sa kojim je u Čikago Bulsima osvojio tri NBA titule. Ipak, sada je razlog posete izuzetno bitan.

Kukoč je nakon osam odbijanja konačno primljen u „Kuću slavnih“, a 11. septembra će biti održana specijalna ceremonija u Springfildu.

Već ranije je najavljeno da će na njoj upravo Džordan držati govor, pa su dva bivša saigrača mogla da se oko svega dogovore. Ali i da odigraju partiju golfa u kome su uživali i kao saigrači, ali i po završetku karijera.

Jahta Majkla Džordana Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Bonus video: Željko Obradović i Bogdan Bogdanović na okupljanju Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar