Darko Rajaković
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski trener je postavio Toronto Reptorse baš onako kako je želeo i upisao prvu veliku pobedu u sezoni.

Darko Rajaković je um koji se krije iza pobede Toronta nad Milvokijem sa 130:111, a Kanađani su upisali drugu pobedu uz tri poraza.

PROČITAJTE JOŠ

Paskal Sijakam je blistao sa 26 poena, šest skokova i sedam asistencija, dok je Denis Šruder stigao do 24 poena, četiri skoka i 11 asistencija.

Ipak, nemački plejmejker je u jednom trenutku posle oštrog prekršaja želeo da se obračuna sa rivalom Krauderom. Onda se niotkuda pojavio Bobi Portis i samo stao između njih. Tako je komično sprečen sukob koji je mogao da eskalira zbog jednog prljavog prekršaja.

Janis Adetokumbo je postigao tek 16 poena, a Demijan Lilard je stao na 15 što je premalo da bi ostali igrači Milvokija to mogli da nadomeste.

„Treba nam više ovakvih dana da bismo shvatili da moramo da budemo bolji. Još nismo na tom nivou. Moramo da nastavimo da napredujemo kao tim“, poručio je Adetokumbo posle meča.

„Očigledno je da je frustrirajuće. I dalje pokušavamo da učimo jedni o drugima, pokušavamo da naučimo nove stvari“, poručio je Lilard.

Toronto je stigao do čak 35 asistencija što je njihov najbolji učinak od početka godine, što dovoljno govori o timskoj igri na kojoj insistira Rajaković. Reptorsi su meč završili sa čak 50 skokova, 21 više od Milvokija.

BONUS VIDEO Darko Rajaković, novi trener Toronto Reptorsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar