Foto: Profimedia

Nije bilo prijatno.

Los Anđeles Lejkersi su postali prvi osvajači NBA Kupa nakon što su u velikom finalu pobedili Indijana Pejserse u Las Vegasu rezultatom 123:109.

Merč je obeležila sjajna partija Entonija Dejvisa koji je ubacio 41 poen uz 20 skokova i MVP nagrada za Lebrona Džejmsa. Pored toga smo videli i jednu kontroverznu scenu nakon završetka utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

Prelepa američka novinarka Malika Endrjuz (28) ispraćena je zvižducima u dvorani u Las Vegasu. Pre dodele pehara i MVP priznanja za Lebrona Džejmsa i tim iz Los Anđelesa na podijumu se pojavila i novinarka „ESPN-a“ koja nije dočekana onako kako je očekivala.

Spekuliše se da je u pitanju nezadovoljstvo fanova njenim izveštavanjem. Smeta im što se nije javno oglasila i rekla svoj stav u vezi sa Džošom Gidijem, košarkašem Oklahome i saigračem Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog koji je spavao sa maloletnicom. Do sad nije pričala o tom slučaju, dok je javno napadala tamnopute košarkaše Dža Morenta i Majlsa Bridžisa kada su oni pravili skandale.

„Zašto ćutiš. Savetujem ti da kažeš nešto, da ne ispada da je ovo crna ili bela stvar. Roditelji te nisu dobro vaspitali, to što si išla u privatnu školu ne znači da si bolja od ostalih. Samo si lutka kojom manipulišu“, rekao je o njoj Dez Brajant, bivši NFL igrač koji se posle toga izvinio i objasnio da je preterao.

On je uputio izvinjenje, ali izgleda da navijačima i dalje smeta što nije ništa rekla o Gidiju. inače, istraga tog slučaja prema pisanju medija ima mnogo problema, pa je i dalje neizvesno štaće se dešavati po tom pitanju.

BONUS VIDEO Svi poeni Partizana protiv Armanija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar