Srbija se pita, ali treba ići korak po korak.

Bivši reprezentativac Srbije u košarci i osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Poljskoj Bojan Popović je u emisiji „Dribling“ na portalu Nova.rs analizirao prve dve utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ

Naši košarkaši su bili ubedljivi protiv Holandije i domaćina Češke i nakon pobeda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Grčke i Turske, apetiti navijača i javnosti rastu.

Iako veruje da se Srbija pita, Popović smatra da je rano pričati o borbi za medalje zbog mngoo faktora.

„Ja ne bih odmah pričao o medalji, posebno o zlatnoj medalji. Mnogo stvari je uključeno i mnogo stvari se desi tokom prvenstva koje ti idu ili koje ti ne idu na ruku. Sigurno da na ovom Evropskom prvenstvu sve zavisi od nas, to je evidentno svima bilo i nakon ove dve utakmice u kvalifikacijama tokom prozora i u ove dve utakmice koje smo sasvim rutinski dobili“, ističe proslavljeni reprezentativac.

On smatra da treba ići korak po korak i prvo odratiti posao u grupi.

„Naravno da bi svi voleli da uzmemo medalju, ali dajte da idemo utakmicu po utakmicu. Prvo grupa, pa onda iz te grupe, iz neke dobre atmosfere zbog dobrog plasmana, da nam to bude podstrek za dalje da nas to gurne u neku borbu za medalju“.

Šta je još Bojan Popović rekao o igrama Srbije na prvenstvu pogledajte u kompletnoj emisiji „Dribling“.

BONUS VIDEO Selektor Pešić o udvaranju, galami i dve fantastične stvari

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar