Foto: AP Photo/Stephen Spillman

Pre nedelju dana, Nikola Jokić je izveo majstoriju u meču protiv Njujork Niksa.

Jokića je tada čuvao Ajzea Hartenštajn dok je Džoš Har pokušao da ga udvoji, a Branson bio na strani pomoći, ali je usledila magija srpskog centra koji je odbranu razbio sjajnim dodavanjem i lakim poenima za Erona Gordona.

PROČITAJTE JOŠ

Pomenuta torjka Niksa koja je pokušala da zaustavi Jokića našla s eu jednom podkastu,a zbog tog detalja je izbila i svađa.

Kada je Hartenštajn to izneo, njih trojica su nastavili da se raspravljaju o tome kako je Jokić ismejao njihovu odbranu a posebno su se svađali Hart i Branson pokušavajući da okrive jedni druge za grešku pre nego što su se složili da je Hart ispao „glup” jer je dozvolio Jokižću da ga namami.

View this post on Instagram

A post shared by No Limits (@nbanolimits)

Ovaj snimak zapravo najbolje pokazuje šta Jokića čini tako teškim za čuvanje. Brzina kojom obrađuje stvari koje se dešavaju čini ga neverovatno teškim za zaustavljanje jer, kao što je bio slučaj ovde, zna šta će uraditi sa loptom čim odbrana krene. U ovom slučaju, Hart je bio namamljen da dođe na udvajanje i pre nego što je bilo ko verovatno uključujući Gordona to shvatio, dodavanje mu je preko glave bačeno u koš.

Pogledajte kao je izgledala rasprava njih dvojice.

BONUS VIDEO Jokić i Porter uništili Njujork u pobedi Denvera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar