Foto: AP Photo/Brandon Dill

Sjajne partije pojedinaca.

Košarkaši Memfisa koji su najveći konkurenti Denveru za prvo mesto na Zapadu su prekinuli niz od pet poraza i na svom terenu savladali ekipu Idijane rezultatom 122:100.

Memfis je na poluvremenu gubio sa 12 razlike, ali je na krilima sjajnod Dža Morenta uspeo da dođe do preokreta i ubedljive pobede. Morent je meč završio sa tripl-dabl učinkom sa 27 poena, 15 asistencija i 10 skokova. Džeren Džekson je bio najefikasniji kod Grizlisa sa poenom više od Moranta. Kod tima iz Indijanapolisa, Kanađanin Benedikt Maturin je postigao 27 poena.

PROČITAJTE JOŠ

Sjajno veče je imao i janis Adetokumbo koji je predvodio Milvoki do pobede protiv Nju Orleansa sa 135:110. On je meč završio sa 50 poena, 16 skokova i četiriasistencije za samo 30 minuta na terenu. Imao je Grk fenomenalan procenat šuta od 76,9 (20/26), a postigao je čak tri trojke iz četiri pokušaja, a zna se da mu taj segment igre nije jača strana.

Solidni su bili i Džru Holidej sa 17 i Bruk Lopez sa 15 poena. To su bila jedina tri košarkaša sa dvocifrenim košgeterskim učinkom u pobedničkom timu. Kod Nju Orleansa je najraspoloženiji bio Hose Alvarado sa 18 poena, dok je Litvanac Jonas Valančijunas ubacio 16, koliko je delo i Treja Marfija.

Blistavo veče imao je Turčin Čedi Osman koji je sa 29 poena vodio Klivlend do trijumfa protiv Klipersa sa 122:99. Brendon Džonson sa 24 poena je bio najbolji kod Klipersa. Oba tima su u vrhu svojih konferencija i trebalo bi da igraju ove godine u plej-ofu koji počinje za dva i po meseca.

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar