(AP Photo/Derik Hamilton)

Filadelfija je savladala Denver nakon preokreta sa 126:119, dominirao je Kamerunac, ali se na kraju poklonio Jokiću.

Džoel Embid odigrao je jednu od najboljih partija u sezoni, pa je protiv Nikole Jokića imao 47 poena i 18 skokova.

Srpski centar je imao 24 poena, osam skokova i devet asistencija, ali nije povukao u ključnim trenucima, pa je Embid na kraju pogodio i trojku preko njega, koja je verovatno i odlučila pobednika.

PROČITAJTE JOŠ:

Embid je nakon meča ukazao poštovanje Jokiću, s kojim se bori za MVP nagradu.

„Da li me je rivalstvo sa Jokićem motivisalo? Ne, to nije rivalstvo, ja obožavam tog velikog momka. On je dvostruki MVP, jedan od najboljih igrača u ligi. Ja sam njegov veliki fan“, rekao je Embid posle meča.

Upitan je i da li mu smeta što nije u startnoj petorci na Ol-staru, pošto je poznato da često priča o nedovoljnom poštovanju za njega.

„Nisam iznenađen što nisam starter na Ol staru. Već je rekao moj trener Dok, ne vole me naročito i to je u redu. Ne znam da li je zbog toga što često trolujem ili jer sam gov*ar. Ali, u redu, to me pokreće, nastaviću da budem gov*ar i da trolujem, a ako se ljudima to ne sviđa – to je njihov problem. Mislim da niko od mene nije imao bolju sezonu, mislim da je to nepoštovanje pošto sam bio starter pet sezona. Kao što sam rekao, moraš da se fokusiraš na prave stvari i sve će biti dobro za tebe“, poručio je Embid.

Na Istoku su za startere izabrani Janis Adetokumbo, Kevin Durent, Kajri Irving, Donovan Mičel i Džejson Tejtum, dok su na Zapadu to Lebron Džejms, Stef Kari, Luka Dončić, Zajon Vilijamson i Nikola Jokić.

BONUS VIDEO Nikola Jokić protiv Memfis Grizlisa – Hajlajts

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar