Foto: AP Photo/Eric Gay

Šteta.

Nadali su se navijači u Srbiji da će Nikolu Jovića gledati prethodne noći na parketu, ali je povreda koju vuče bila jača i trener Majamija Erik Spolstra nije želeo ništa da rizikuje i pogorša povredu u pripremnom periodu, pa je Jović ostao van protokola.

PROČITAJTE JOŠ

A šteta je, jer je imao priliku da se nađe oči u oči sa novom zvezdom NBA lige koja je San Antonio vodila do pobede protiv Majamija rezultatom 120:104.

Viktor Vembanjama je pokazao zašto ga smatraju najedinstvenijim igračem koji se pojavio u najjačoj ligi sveta.

#related-news_0

Mladi Francuz ubacio je 23 poena uz po četiri skoka i asistencije, šutirao je 10/15 iz igre, uz seriju neverovatnih poteza koji ostavljaju bez daha. Vasel je imao 21 poen, dvocifreni su još bili Barlou sa 11, zatim Osman i Sohan sa po 10 poena.

Priliku u Majamijuje iskoristio Džamal Kejn sa 24 poena i 10 skokova, Dankan Robinson je imao 14 poena, Smit 13, a sa druge strane, očekivano, svi pogledi bili su uprti u Vembanjamu.

Sparsi su vodili u većem delu meča, ali je Majami uvek držao korak i egal, vodio je u jednom momentu Hit sredinom treće deonice sa 67:63, posle čega je usledio pad. Ključna je bila jedna serija sredinom poslednje četvrtine, tada je tim Sparsa otišao na 107:93 i poraz je bio neminovnost za Majami.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar