Foto: AP Photo/LM Otero

Denver Nagetsi pobedili su Los Anđeles Lejkerse i u drugom meču prve runde plej-ofa u NBA (101:99), a Nikola Jokić je kao po običaju pažnju privlačio i na terenu, ali i van njega.

Džamal Marej jeste rešio utakmicu pogotkom za dva preko Entonija Dejvisa, ali je Jokić ponovo bio najbolji sa 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija.

Na konferenciji za medije Jokić je pričao o pobedi svog tima, hvalio je saigrače kao po običaju, a onda se oduševio.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom trenutku jedan od novinara u sali krenuo je da priča na srpskom, a Jokić je bio iznenađen, pa je odmah reagovao uz osmeh i povikao „Hej, ćao!“.

Pitanje na srpskom bilo je vezano za 10 uzastopnih pobeda Nagetsa nad Lejkersima.

„Mislim da imamo sjajan period da smo ih pobedili deset puta zaredom, ali eto sada smo gubili 20 razlike i moglo je da bude loše po nas. Verujemo jedni drugima, kad je pogodio svi smo skočili i svi smo bili srećni zbog njega da. Trudim se da živim u trenutku, sutra je novi dan, moraš da uživaš u momentu“, naglasio je Jokić posle utakmice.

Posebno se dotakao Mareja i njegovog sjajnog pogotka.

„Imali smo 13 sekundi da damo koš, stavili su Lebrona na Mareja, a Dejvisa na mene da bi brzo mogli da rotiraju. Zato smo mi postavili Kaldvel-Poupa, da ne bi mogli da rotiraju, ali nismo uspelii. Ostao je Dejvis na Mareju, a opet je pogodio. Znamo za šta je sposoban Marej, voleli bismo da pogodi svaki. Pogodio je najteži, a promašio lakše. Svi smo znali da će Marej šutirati u tih poslednjih sekundi, samo verujemo jedni u druge“, naglasio je Somborac.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar