Foto: Twitter/BasketNews

Potpuna ludnica u turskom plej-ofu.

Košarkaši Efesa ponovo su uspeli da savladaju Fenerbahče 97:91 u polufinalu turskog plej-ofa i poveli sa 2:1. I treći meč je obilovao uzbuđenjima i preokretima, a na kraju je Efes serijom u završnici došao do pobede i samo ga jedan trijumf deli od finala i borbe za titulu.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak Dimitris Itudis nije bio zadovoljan suđenjem pa je posle meča pred kamerama doneo laptom i pokazivao kako je njegova ekipa oštećena.

Grk je bio besan zbog odluka arbitara, dok je Fenerbahče nešto kasnije izdao i saopštenje u kome je zatražio od Košarkaškog saveza Turske objašnjenje zašto su izabrani arbitri na koje su iz kluba ukazivali da ne treba da sude ovaj meč.

„U odlučujućem meču toliko dobrih timova, da jedna ekipa izvede čak 32 slobodna bacanja, a druga samo deset, to otvara mnoga pitanja i dileme“, ocenio je Itudis.

Potom je išao stavku po stavku i pokazaivao novinarima na laptopu snimke sa greškama na račun njegovog tima.

Ovaj potez kolege iskreno je zabavio i trenera Efesa Ergina Atamana.

„Izvinjavam se što sam došao bez laptopa, nisam se priremio. Naravno da je atmosfera napeta, to je normalno. Ali ovo večeras je polovina od onoga što smo mi preživeli na njihovom parketu. Postoje sudijske greške na obe strane, ali u svakoj varijanti naš protivnik uvek bolje prođe“, smatra Ataman.

BONUS VIDEO Majk Meloun, Nikola Jokić i Džamal Marej – izjave nakon treće utakmice finala NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar