Neobična situacija.

Nikola Jokić gazi ka svojoj prvoj NBA tituli i uz obara rekord za rekordom.. Njegovi Denver Nagetsi vode protiv Majamija u velikom finalu sa 2:1, a ponovo se razvila rasprava o tome koliki je Nikola suprstar i zašto ga ne poštuju dovoljno.

Legendarni amerilki novinar Den Laebatard koji godinama analizira ligu u svojim podkastima sa brojnim gostima, izneo je zanimjljivo gledište o tome zašto Jokić ne dobija dovoljno pažnje.

PROČITAJTE JOŠ

„Imate igrača stranca koji, da je Amerikanac, bio bi zvezda. Bog. Belac koji dominira u NBA? Da, on je belac, ali mi ga ne poznajemo i ne razumem. Odakle on dolazi? Oh, sr**e, kakva je njegova prošlost. Njegova braća, šta? Šta je sve to? Sve je to grubo izvan vašeg verovanja. On je Medžik i Bird i Amerika ga mrzi. ŠTA?“

On je potom izneo smelu tvrdnju.

„Jokić će preteći Garneta i Novickog sa titulom, biće bolji je od Kevina Durenta čija je karijera na zalasku. A ubrzo ćemo govoriti kako je ovaj momak bolji od Džordana, Džejmsa i Karija“.

Na njegov komentar je upravo reagovao i Kevin Durent koji je u plej-ofu sa Finiksom upravo ispao od Jokića i ekipe.

„Mislim d aJokiću nije stalo da bude zvezda. Za njega je to samo posao posle kojeg ide kući, gelda svoje konje preko video poziva i zatim sebučne u bazen“.

Ipak, ubrzo je izvrisao taj tvit iz nepoznatih razloga, ali su mnogi stigli da to zabeleže i ponovo objave.

BONUS VIDEO Jokić o Džefu Grinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar