EPA-EFE/RHONA WISE

Zakuvalo se u najjačoj ligi sveta

Košarkaš Majamija Džimi Batler prokomentarisao je dolazak Dejmijana Lilarda u Milvoki Bakse.

Batler je na svom Instagramu objavio video u kom sugeriše na to da bi Baksi trebalo da budu pod istragom zbog takozvanog „tamperinga“. U pitanju je NBA pravilo koje kaže da nijedan član organizacije (trener, igrač, direktor ili vlasnik) ne sme da pregovara sa igračem drugog tima u nameri da ga privuče i dovede, sem u specijalnim prilikama.

PROČITAJTE JOŠ:

Lilard je najpre bio najbliži prelasku u Majami, u redu zainteresovanih stajali su Čikago i Toronto, ali sada je Milvoki poznat kao njegova naredna destinacija.

„NBA, čoveče… Morate svi da vidite Bakse zbog neovlašćenog pregovaranja. Niste čuli to od mene, ali ja sam čuo od nekoga“, poručio je Batler u objavljenom videu.

Baksi su u prošlosti već bili kažnjavani zbog „tamperinga“, između ostalog i 2020. kada su neovlašćeno pregovarali sa Bogdanom Bogdanovićem, zbog čega su izgubili mogućnost izbora u drugoj rundi drafta 2022. godine.

Inače, Majami, tim za koji igra Batler, već je pokazao interesovanje za Džrua Holideja, koji je u okviru trejda za Lilarda napustio Milvoki i otišao u Portland, ali je pitanje da li će se tamo zadržati.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar