Sjajan gest.

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Selekcija Kanade odmeriće snagge protiv reprezentacije Srbije u polufinalu Mundobasketa a odradili su trening dan pred utakmicu sa Srbijom.

PROČITAJTE JOŠ

Legendarni američki trener Dejvid Blat, koji trenutno radi kao savetnik u stručnom štabu kanadske reprezentacije, došao je na trening Kanade u kolicima..

Poslednji angažman šefa stručnog štaba imao je u Olimpijakosu, ali mu je dijagnoza multiple skleroze onemogućila da nastavi dalje da se bavi trenerskim poslom. Pre savetodavne uloge u kanadskoj reprezentaciji, isti posao obavljao je i u Makabiju iz Tel Aviva.

Sada je izašao u susret srpskim medijima i rado se odazvao razgovoru, a u jednom trenutku je ustao iz kolica i rukovao se sa svima.

Time je još jednom pokazao kakav je gospodin.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Orlovi su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

BONUS VIDEO Lepotice i veseli muzičari kao uvod za Srbiju na Mundobasketu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar