Neprocenjivo iskustvo Skariola.

Evropsko prvenstvo u košarci je ušlo u završnicu i ostalo je da se odigraju polufinalni dueli.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Dinamika Saša Nikitović je u emisiji „Bez koske“ između ostalog analizirao učinak Španije i majstorstvo Serđa Sakriola.

„Pričali smo o NBA igračima koji nisu ušli u četvrtfinale, ali ih ima i u timu Španije. Druga stvar, ja sam 2009. godine sa mojim mentorom Dudom Ivkovićem bo u stručnom štabu Srbije, Skariolo je i tad bio tamo. On ima veliko iskustvo vođenja tima na turnirima. Samo je napravio malo pauzu pa se vratio. Uzeo je svetsku titulu 2019. godine“ ističe Nikitović.

NE PROPUSTITE:

Podsetio se i kako je Srbija izgubila.

„On nas je načeo na tom prvenstvu sa zonskim odbranama. Menjao je odbrane i protiv Litvanaca na ovom prvenstvu“.

Ističe da je klju u velikom iskustvu koje ima.

„Ima stvarno veliko iskustvo vođenja tima kroz turnir. Nije to kao u prvenstvu gde imate skauting, od utakmice do utakmice. Ovo je jedna utakmice gde je sve iznenađenje. Promeni se način odbrane, nešto se spremilo, nešto što je trik i može da upali na sledećem meču. To Skariolo često radi“, objasnio je Nikitović.

Ovde možete pogledati kompletnu emisiju „Bez koske“ sa Sašom Nikitovićem.

“Sportska kladionica Meridian je za Evropsko prvenstvo u košarci spremila najveće kvote – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i dobićete 2.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA!“

BONUS VIDEO Bez koske – Nikitović o Italijanima i pobedi nad Srbijom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar