Milica Dabović, košarkašica i bivša reprezentativka Srbije, analizirala je meč našeg muškog nacionalnog tima i selekcije Italije u osmini finala Evrobasketa.

Srbija je u osmini finala poražena od Italije 94:86, razočarala je svojim nastupom u prvom meču nokaut faze i nije uspela da priđe borbi za medalje.

PROČITAJTE JOŠ:

Italija je bila čvršća i istrajnija kad je gubila dvocifrenom razlikom, a kada je počela da vodi, krenule su da joj idu i trojke.

Dabović kaže da je prekretnica u meču bilo isključenje selektora Italije Đanmarka Poceka i nije joj jasno kako je Srbija pokazala tako slabu igru posle pet sjajnih izdanja.

Nikoli Milutinovu po njenom mišljenju nije „legla“ Italija, smatra da odbrana nije bila na nivou, niti joj je jasno zbog čega Svetislav Pešić, selektor „orlova“ nije tražio tajm-aut u seriji trojki Italijana.

Na sve to ni dominantni Nikola Jokić sam nije mogao da nađe rešenje, pa je Pešićev tim eliminisan od rivala kog je pobedio u pripremnom periodu.

Četvrtfinala Evrobasketa na programu su 13. i 14. septembra, a zanimljivo je da su dotle prošle dve ekipe koje su u grupi završila iza Srbije u grupi D – Finska i Poljska.

Ceo video i analizu Milice Dabović pogledajte iznad teksta.

Sportska kladionica Meridian je za Evropsko prvenstvo u košarci spremila najveće kvote – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i dobićete 1.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA!

.

BONUS VIDEO Jaramaz u Berlinu: Problem što menjamo hale za trening 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar