Vasu Micića pitali o ratu u Ukrajini, Ataman ga zaštitio i poslao u svlačionicu

Košarka 22. maj. 202201:02 > 01:04
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Zanimljiv gest turskog trenera.

Ergin Ataman, trener Efesa, zaštitio je Vasilija Micića u situaciji kad je srpski igrač dobio pitanje o ratu u Ukrajini.

Posle pobede nad Realom, srpski plejmejker je odgovarao na pitanja novinara na zvaničnoj konferenciji. Onda je novinar iz Litvanije zatražio od Micića da pošalje podršku Ukrajini, nakon čega je trener preuzeo kormilo.

„Mislim da je Vasa umoran i da je vreme da ode u svlačionicu. Možeš da odeš, a ja ću odgovoriti na sledeća pitanja“, rekao je Ataman.

PROČITAJTE JOŠ:

Kad se Micić povukao sa konferencije, turski stručnjak je odgovorio Litvancu:

"Naravno da smo duboko uznemireni situacijom i pričam o ovome od prvog dana kada je rat počeo... Neprihvatljivo je da se to događa u ovom veku, u ovom trenutku. Živim u Turskoj, sa turskim narodom i svi smo uznemireni što nevini ljudi, deca, civili, umiru. Neverovatno je šta se događa, ponavljam, 2022. godine u Ukrajini", rekao je Ataman i dodao:

"I kada je sport u pitanju, veoma mi je žao zbog mojih prijatelja koji rade u klubovima u Rusiji, koji nemaju veze s tim, to je sranje od politike, nadam se da će čovečanstvo pobediti ovu situaciju kao i koronu. Optimista sam da možemo ovo da pobedimo. To je sve".

BONUS VIDEO: Micić pokorio Evropu, pa zapevao čuvenu narodnu pesmu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar