Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Plejmejker i MVP Evrolige Vasilije Micić je na konferenciji pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u košarci rekao da je spreman za ono što sledi.

PROČITAJTE JOŠ

„Osećam se dobro, hteo sam da igram protiv Meksika, ali bilo je pametnije što sam preskočio, kako bih se dodatno uveo u rad. Osećam se bolje. Nemamo mnogo vremena za uigravanje, ali verujem da ćemo da napravimo dobar posao. Zasad sve ide kako treba, s veoma dobrom energijom smo pristupili svemu. Nemamo nikakve poteškoće, u hodu rešavamo sve izazove. Želja je da što zdraviji da uđemo u kvalifikacije“, rekao je Micić.

On je naglasio da je problem to što nije bilo dovoljno vremena za pripremu turnira.

„Nemamo mnogo vremena za pripremu ovog turnira, tako da nećemo verovatno biti sinhronizovani kako bismo verovatno bili da imamo više vremena za rad. Lično mi je drago što se ovako veliki broj igrača odazvao. Oseća se lepa, homogena atmosfera“, rekao je Micić.

Turnir se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a Srbija će igrati u grupi A sa Filipinima i Dominikanskom Republikom dok su u grupi B Italija, Senegal i Portoriko. Po dve ekipe idu u polufinale, a samo pobednik turnira ide na Olimpijske igre.

Reprezentacija Srbije prvi meč igra u utorak 29. juna od 20.15 protiv Dominikanske republike, dok dan kasnije u sredu u istom terminu igraju protiv Filipina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar