Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Nikola Jokić, NBA zvezda i najbolji igrač Denver Nagetsa, obratio se medijima uoči početka nove sezone, a video konferenciji prisustvovala je i Nova.rs.

Najjača liga na svetu počinje nešto kasnije nego uobičajeno, 22. decembra, jer je pandemija koronavirusa pomerila kraj prošle takmičarske godine, u kojoj su Lejkersi osvojili titulu.

Na tom putu su eliminisali i Denver našeg centra, koji je oduševljavao ljubitelje košarke u dresu Nagetsa.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić se nedavno vratio u SAD, uoči početka trening kampa, a kao što se on sada obratio medijima, prethodno je učinio i Bogdan Bogdanović, novi adut Atlanta Hoksa.

Obraćenje prve zvezde Denvera mogli ste da pratite i uživo uz Nova.rs.

„Odmorio sam se, telo je kako treba. Mislim da sam u dobroj formi u ovom trenutku, ali biće to sve bolje i bolje“, prvo je rekao Jokić.

Jedno od pitanja inostranih kolega ticalo se i Lejkersa, odnosno duela u finalu plej-ofa Zapada prošle sezone.

„Ne zanimaju me Lejkersi. Mislim samo na nas, biće zanimljivo, ima novih momaka… Što se mene tiče, želim bolje da šutiram, da budem agresivniji, a svakako ću imati više iskustva.“

Foto: Printskrin

Srpski centar se odmarao u Srbiji, a što se tiče očekivanja za narednu sezonu – ne zna šta da očekuje.

„Malo smo promenili ekipu, otišlo je nekoliko igrača, stigla su pojačanja. Videćemo kako će to sve izgledati… Nismo još zajedno trenirali. Ne znam šta tačno da očekujem. Ako prihvate sistem i timsku igru, neće biti problema“.

Jedno od pojačanja Denvera je Fakundo Kampaco, argentinski plejmejker koji je stigao iz Reala.

„Kampaco je sjajan igrač, bio je odličan bio u Evroligi. Može da pogodi, može da asistira… Bio nam je potreban takav profil igrača“, završio je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar