Foto: EPA-EFE/BUTCH DILL

Nikola Jokić uvek uspeva da pronađe novi način da osvoji srca navijača, a njegov potez po završetku Ol-star meča je na trenutak bacio u senku i Janisa Adetokumba.

Grčki košarkaš je maestralno odigrao susret svih zvezda, pa je postigao poene iz svih 16 pokušaja, te utakmicu završio sa 35 poena!

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, nakon što mu je uručen Kobi Brajant MVP pehar, zamolio je Jokića da mu trofej pridrži dok se on slika sa porodicom i završi ostale detalje.

Najpre je klimnuo srpskom košarkašu dok mu je pružao trofej jer su se verovatno ranije dogovorili da tako postupe. Ovo je navelo Denver Nagetse da se oglase kratkom porukom „Svi znamo ko je pravi MVP“.

Ipak, još je bilo zanimljivije ostati u programu uživo i gledati šta sa peharom radi Jokić. Centar Denvera je u ovom momentu jedan od glavnih kandidata za MVP zvanje (uz Lebrona Džejmsa i Džoela Embida), pa je odlučio da uvežba slavlje sa peharom!

Dok je kamera pratila Janisa, Jokić je pozadini dizao trofej i slavio sa publikom! Na kraju je uz osmeh predao trofej Janisu, koji je gotovo dotrčao do pehara. Uostalom da njih dvojica imaju posebnu vezu videlo se i u toku susreta kada su zajedno plesali na klupi za rezervne igrače.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar