poplave
Ilustracija Foto: N1

Bahati vozač je bio pijan

Pripadnici MUP u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv 26-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

PROČITAJTE JOŠ:

Sumnja se da je on u petak oko 21.40 časova na teritoriji Čukarice, upravljajući vozilom marke „Citroen“, na pešakom prelazu oborio profesora Vladimira Koprivicu i njegovu suprugu, koja je doživela prelom prvog lumbalnog pršljena.

Alkotestom je utvrđeno da je muškarac koji je upravljao vozilom imao 0,34 promila alkohola u oranizmu.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, piše Telegraf.

Podsetimo, profesor Koprivica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio priču.

„Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu u blizini OMV pumpe i Lidla. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome. Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. VOZAČI, PAŽLJIVO VOZITE I NE PIJTE!! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi“, napisao je Koprivica na Instagramu.

BONUS VIDEO Žocova lekcija navijačima: Velika sramota, nemojte nikad više ovo da radite

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare