Vladimir Koprivica Foto:fzs.edu.rs/Screenshot/Instagram/vladimir.koprivica

Moglo je da bude i gore

Čuveni profesor Vladimir Koprivica i njegova supruga povređeni su nakon što je na njih naleteo bahati vozač i to na pešačkom prelazu.

PROČITAJTE JOŠ:

Celu priču profesor Koprivica je podelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

„Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu u blizini OMV pumpe i Lidla. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome. Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. VOZAČI, PAŽLJIVO VOZITE I NE PIJTE!! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi“, napisao je Koprivica na Instagramu.

Koprivica je čuveni profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, a radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

PROČITAJTE JOŠ:

U košarci je aktivno radio 30 godina. Kao kondicioni trener bio je zaposlen u mnogim košarkaškim klubovima, a najduže u Partizanu i Crvenoj zvezdi. Ekipe koje je trenirao osvojile su 16 titula prvaka Srbije, Jugoslavije i Jadranske lige, kao i šest kupova Jugoslavije i Srbije. Trenirao je brojne vrhunske košarkašice i košarkaše reprezentativce zemlje. Radio je kao kondicioni trener sa ekipom „Levski-Totel“ iz  Sofije u sezoni 1993/94. godine kada je ova ekipa postala prvak Bugarske. Više godina je bio kondicioni trener raznih reprezentativnih selekcija koje su osvajale medalje na svetskim i evropskim prvenstvima. Radio je četiri godine kao kondicioni trener reprezentacije Crne Gore.

Poslednjih godina sarađuje u funkciji savetnika sa brojnim trenerima i sportistima.

BONUS VIDEO Željko Obradović viče na Aleksu Avramovića

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare