Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Promene u Denveru na vidiku.

Iako je Nikola Jokić poznat po veoma prisnom odnosu sa trenerom Majklom Malounom, veliko je pitanje da li bi uspeo da postigne bilo šta od ovoga što je dosad uradio da se na funkciji predsednika zaduženog za košarkaške operacije ekipe iz Kolorada u trenutku drafta 2014. godine nije nalazio Tim Koneli.

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, nakon osam godina više nego sjajne saradnje, ona bi mogla da bude okončana i to nakon što je Jokić po drugi put poneo titulu MVP-ja.

Naime, kako prenose mediji iz Sjedinjenih Američkih Država, Koneli je glavni kandidat za poziciju predsednika košarkaških operacija Minesota Timbervulvsa.

Koneli je jedan od najzaslužnijih za iskorak koji je Denver napravio prethodnih sezona, ali bi karijeru veoma lako mogao da nastavi u Mineapolisu, pošto je uprava Minesote ponudila znatno unosniji ugovor u odnosu na onaj koji ima u Koloradu.

Kako su vlasnici Denvera, porodica Kronke, dali „zeleno svetlo“ za pregovore, čini se da je trenutak rastanka sve izvesniji, pa će u Koloradu uslediti period određene neizvesnosti, s obzirom na to da je veliko pitanje ko će doći na njegovo mesto, i da li će uspeti da nastavi kontinuitet napretka koji je primetan u ovom timu u poslednjih par sezona.

BONUS VIDEO Micić pokorio Evropu, pa zapevao čuvenu narodnu pesmu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar