Foto: Starsport

Ekipa Studentskog centra je bila blizu senzacije i pobede u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde, ali je na kraju poražena posle drame rezultatom 83:81.

Trener gostiju Dejan Jakara pričao je o igri svojih pulena i izneo utiske posle meča.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja bih čestitao ekipi Zvezde za pobedu. Možda ne bi bilo nezasluženo da smo i mi dobili. Pokazao se kvalitet u zadnjoj četvrtini. Primili smo 7 trojki i četiri iz ofanzivnog skoka. Bili smo u odbrani ok do poslednje četvrtine. Oni su ogromni i vrlo je teško zatvarati. Imali su 9 napadačkih skokova u četvrtoj četvrtini, ukupno 18 i mislim da je to odlučilo utakmicu“, istakao je trener Studentskog centra.

Usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na nastavak plej-ofa i da li će podići „belu zastavu“ nakon ovako šokantnog poraza.

„Naravno da nismo. U svim intervjuima sam rekao da ne idemo u Beograd sa belom zastavom. Mi ćemo se spremiti. Taktički su igrači bili na vrhunskom nivou. Na kraju, nisu mogli da uhvate skok, to nije taktika već i „fizika“ Zvezda ima igrače kakvi su Teodosić i Nedović. Moramo da nastavimo kao i do sad“.

BONUS VIDEO Finiš utakmice Real – Huventud

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare