Foto: KSS

Trener Mege Vlada Jovanović čestitao je svojim igračima plasman u finale Kupa Radivoja Koraća i istakao da ekipi nije bitno s kim će igrati u finalu.

Mega je u Novom Sadu pobedila Vojvodinu sa 82:75 pa je stigla do svog trećeg finala Kupa u istoriji kluba.

Beogradski kub je imao 17 poena razlike na poluvremenu, ali je Vojvodina dobrom igrom u nastavku uspela da prepolovi razliku i natera goste da se dobro oznoje do kraja meča.

PROČITAJTE JOŠ

„Bez obzira na protivnika svaka utakmica Kupa je interesantna. Pokazali smo dva totalno drugačija poluvremena. Nije prvi put da odigramo prvo poluvreme jako dobro, a posle toga, uz pomoć protivika, koji je u drugom poluvremenu odigrao drugačije i taktički i energetski i usporio našu igru, pa nismo mogli da odigramo kao u prvom poluvremenu“, rekao je Jovanović.

Nekadašnji trener Partizana čestitao je Vojvodini na odličnoj utakmici.

„Čestitam Vojvodini na sjajnoj sezoni, klubu sa istorijom koji se pokrenuo. Nadam se da će biti sve bolji i da će ostvariti svoje ambicije. Čestitam i mojim momcima na igri i plasmanu u finale, drago mi je da smo stigli dotle“, rekao je Jovanović.

Trener Mege istakao je da ekipa ne brine previše ko će joj biti protivnik u finalu.

„Mi sigurno ulazimo u finale sa našom ambicijom. Trudimo se da na svakoj utakmici budemo bolji nego na prethodnoj. Ne želimo više ni Zvezdu ni Partizan, za nas nije bitno, radi se o dva kvalitetna protivnika i nadam se da će u svakom slučaju finale biti kvalitetno“, poručio je Jovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar