Vladimir Jovanović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Krke odigrati kvalitetan meč sa što manje oscilacija.

„Čeka nas jako zahtevna utakmica. Krka je pokazala protiv Cedevita Olimpije dobru igru gde su bili na ivici da dobiju favorita. Igraju bolje na domaćem terenu i imaju dosta kvalitetne i iskusne igrače u svom sastavu“, rekao je Jovanović, prenosi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši Mege će sutra gostovati u Novom Mestu ekipi Krke u utakmici 20. kola ABA lige.

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića će se se u Sloveniji boriti za treću pobedu u nizu u ABA ligi, odnosno za peti trijumf u poslednjih šest utakmica u takmičenju.

„Nadam se, pre svega, kvalitetnoj utakmici sa naše strane sa što manje oscilacija u igri. Moramo da uđemo jako motivisani u meč i spremni da 40 minuta igramo veoma pametno, ali u isto vreme, intezivno protiv ekipe koja će sigurno sve uraditi da dobije utakmicu“, rekao je Jovanović.

Ekipa Mege trenutno ima skor od 13 pobeda i šest poraza i treća je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Krka zabeležila pet pobeda i 13 poraza i nalazi se na 11. poziciji.

„Ključ je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta. Moramo da igramo čvrsto u oba pravca, kako bi ishod utakmice bio pozitivan za nas“, rekao je bek Mege Stefan Momirov.

Utakmica Krka – Mega igra se u nedelju od 17.00 u Novom Mestu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar