Foto: Instagram/AnamarijaGoltes

Svi se pitaju šta se dešava.

Luka Dončić sa Slovenijom na Evrobasketu nastavlja pohod u odbrani zlatne medalje osvojene pe pet godina, a mladi as briljira tokom prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ

U meču protiv Francuske je postigao 47 poena i postao drugi najbolji strelac na jednoj utakmici u istoriji evropskih prvenstava.

I dok Dončić iz dana u dan oduševljava ljubitelje košarke, mnogi se pitaju zato na prvenstvu nema njegove devojke, atraktivne Anamarije Goltes.

Dok su mnogi košarkaši došli u pratnji svojih lepših polovina i porodica poput Nikole Jokića, Lukine devojke nema na prvenstvu.

Anamarija se samo oglasila pred početak turnira sa podrškom svom dragom i oda tada je nema kada je Evrobasket u pitanju.

poslednje vreme su kružile glasine da je trudna zbog pojedinih fotografija koje su se pojavljivale, ali je prema pisanju pojedinih magazina koji se pozivaju na ekskluzivne informacije to demantovano i da par želi da uživa u ljubavi i da se posveti karijerama.

Luka i Anamarija se poznaju od 12. godine kada su im se porodice upoznale u Hrvatskoj na letovanju, a u vezu su išli nekoliko godina kasnije.

Njih dvoje su raskinuli na kratko 2018. godine i to baš pred NBA draft na kom je Luka izabran. Ubrzo su se pomirili i nastavili vezu. Anamarija se jedno vreme bavila plesom, radila je i kao fitnes instruktor, a sada se bavi modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani i nedugo posle toga postala je model i bila je na naslovnim stranama nekih od najpoznatijih svetskih časopisa. Mnogi je prate na društvenim mrežama, pa tako na Instagramu ima preko 160.000 pratilaca.

Sloveniju u subotu od 14.45 očekuje meč osmine finala Evropskog prvenstva protiv Belgije, a eventualni protivnik u četvrtfinalu bi bio pobednik duela Poljske i Ukrajine.

BONUS VIDEO Kuzmanović u „Driblingu“ o „plejmejkeru“ Jokiću: „Ne zanima ga da ubaci 40 poena“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar