Svetislav Pešić i kadetska reprezentacija
Svetislav Pešić i kadetska reprezentacija; Foto: KSS

Selektor se pojavio na treningu i izmamio osmehe "orlića".

Selektor muške seniorske košarkaške reperezntacije Srbije Svetislav Pešić prisustvovao je treningu muške U17 reprezentacije.

Okupljanje kandidata za mušku U17 reprezentaciju koju očekuje učešće na Svetskom prvenstvu u španskom gradu Malagi od 2. do 10. jula, održano je u utorak.

PROČITAJTE JOŠ

Trener U17 reprezentacije Dragoljub Avramović je sa svojim saradnicima održao dva treninga u dvorani „Vizura“ u Zemunu, koji su poslužili za ponovo okupljanje i upoznavanje sa planom priprema koje predstoje.

Treningu prisustvovali su selektor muške seniorske reprezentacije Svetislav Pešić i direktor muške seniorske reprezentacije Dragan Tarlać, kao i potpredsednik KSS za mušku košarku Nenad Krstić.

Pešić je upoznao momke, poželeo im sreću u radu i stavio se na raspolaganje selektoru Avramoviću i igračima, ukoliko je potreban bilo kakav stručni savet.

„Zahvalio bih se selektoru Pešiću što nam je ukazao čast da poseti naš trening i pruži nam podršku. Veliko hvala i svim klubovima koji su nam izašli u susret iako je sezona u jeku, kao i Košarkaškom savezu Srbije na vrhunskim uslovima kakve nam uvek obezbeđuje“, rekao je trener Srbije Dragoljub Avramović.

BONUS VIDEO Svetislav Pešić „driluje“ Balšu Koprivicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar