Svetislav Pešić; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Selektor Srbije je prokomentarisao slogu u srpskoj košarci u podkastu "Jao Mile", bivšeg košarkaša Mileta Ilića.

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće pretposlednji duel druge faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će se igrati 2023. godine, protiv ekipe Letonije 30. juna od 18.30.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon sastanka sa timovima iz Saveza, Svetislav Pešić je rekao da sve klubove povezuje srpska zastava.

„Sada smo imali sastanak sa klubovima u Savezu. Sa Zvezdom, Partizanom, predsednikom, direktorom i generalnim menadžerom. Ja sam rekao, da ovo nije moja reprezentacija ili reprezentacija Aleksandra Vučića. Ovo je reprezentacija vaša, odnosno naša, i sada kada se završila liga sve zastave koje postoje, crveno-bele, zeleno-bele, ove roze kao kod Mege, crno-bele, sve te zastave se ujedinjuju u jednu, a to je srpska zastava“, kazao je Pešić.

Nakon čega je posle Ilićeve konstatatacije da „tako mora i biti“ dodao:

„Ne, tako mora biti. Dobro si me sada napalio ovim pitanjem. Mi se sad smejemo kad kažemo ‘Hrvatska’. Oni ne mogu da osvoje medalju, ne zna se koliko dugo, 20 godina. Od Grčke, Atine, sećaš se. Sve će to biti ovde. Prema tome što mene pitaš za zlatnu medalju, ja sam je već osvojio. Evo, ja sam došao da vam pomognem da osvojite i vi. Ja preuzimam apsolutnu odgovornost, Ali, i ti si bio igrač. Jedan košarkaš ne čini tim, ali jedan može raz****ti kompletnu ekipu“, zaključuje Pešić.

BONUS VIDEO Pešić o Jokiću, odgovorio na pitanje koje zanima celu Srbiju

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar