Foto ilustracija: Printscreen Youtube & Instagram

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije gostovao je na RTS, gde je između ostalog pričao i o svom poznanstvu sa Bastijanom Švajnštajgerom.

Nekadašnji fudbalski as je dolazio da trenira košarku posle fudbala, baš sa Pešićem, koji je bio u košarkaškoj sekciji Bajerna. Nemac je čak „Karijev“ lik stavio i na majicu tokom Mundijala 2014.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čim se završi trening on seda u kola i dolazi u dvoranu, gde sam ja završio trening i onda ga treniram. Ima talenta, stvarno je dobar, najozbiljnije. Trenirao sam ga dribling, polaganje, šut, penale… Sportista je, na kraju je i oženio sportistkinju, našu Anu Ivanović, pa nam je zet“, rekao je Pešić.

Švajnštajger je od 2016. „srpski zet“, jer je u braku sa Anom sa kojom se poznaje već sedam godina.

Početkom septembra 2014. godine je njihova veza obznanjena, 2016. je pretočena u brak. Ana i Bastijan imaju dva sina – Leona i Luku, ali nije naširoko poznato kako su se upoznali.

Bastijan je 2014. igrao za Bajern Minhen, dok je Ana još uvek bila aktivna teniserka na WTA turu.

„Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, a upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke“, ispričao je svojevremeno Pešić.

Tokom nedavnog gostovanja na RTS-u, on je govorio i o svom poznanstvu sa dosadašnjom nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koju zna od perioda pre nego je postala ključna politička figura u Nemačkoj.

„Još nije bila kancelarka, ali posle toga je postala. Pa vi analizirajte. Bila je zadužena za ekologiju, a pošto je Alba najveća kompanija za reciklažu često nas je posećivala. Igrali smo puno revijalnih utakmica u smislu sponzorstva i sedela je pored mene na klupi. Ona voli sport, ne zbog toga što joj to treba za promociju, već zato što voli sport, košarku, fudbal i sve je zanima. I zbog toga je mnogo godina bila kancelarka“, rekao je Pešić.

BONUS VIDEO: Promocija Svetislava Pešića kao novog selektora košarkaša Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar