stimac lazno licitiranje traka ronaldo nadjite ih
Foto: StarSport

Srpski košarkaš Vladimir Štimac kritikovao je one koji su lažno licitirali na internetu za kapitensku traku Kristijana Ronalda.

PROČITAJTE JOŠ:

Cena ove trake dostigla je neverovatnu sumu od preko milijardu dinara, ali je već u utorak uveče bilo sumnjivo to što su na sajtu Limunda licitirali ljudi čiji su nalozi otvoreni neposredno pre licitacija, kao i to što je cena skočila naglo za jedan dan do sto miliona, a onda tokom noći još više.

Suvislo je komentarisati svrhu više od 200 lažnih ponuda za predmet koji je stavljen na prodaju da bi se pomoglo šestomesečnom Gavrilu Đurđeviću, dečaku koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1.

„Ne razumem ove lažne sto se zaj***vaju oko licitacije, decu da li imate? Sram vas bilo! Nadam se da će da se nađu ti idioti! 973 na 3030 za Gavrila“, napisao je Štimac.

Da podsetimo, traka jednog od najboljih fudbalera na svetu, završila je na travi stadiona „Rajko Mitić“ u subotu, tokom utakmice Srbije i Portugala.

Ronaldo ju je bacio u besu, nezadovoljan sudijskom odlukom da mu se ne prizna postignut gol. Ona je ubrzo završila na aukciji, ali je, ispostaviće se, poslednja validna ponuda za tu traku bila oko šest miliona dinara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar