Mr. Robot – ima 3 fakuleta, svira klavir i ide po zlato

Košarka 14. maj. 202112:50 > 16:08
Podeli:
Stefan Stojačić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Svetski prvak, olimpijac, reprezentativac Srbije u basketu 3x3, Mr. Robot - gost novog izdanja podcasta "Penâl" je Stefan Stojačić.

Novi Sad je grad basketa 3×3, Liman njegovo mesto rođenja, a Stojačić nije samo sve gore navedeno, već mnogo, mnogo više.

PROČITAJTE JOŠ

Zna da svira klavir, često igra i šah, a igrao je i košarku, ne samo basket. Zato ima i zvanje svetskog juniorskog šampiona iz 2007. godine u rodnom gradu, kada su u čuvenom finalu srušili SAD sa Stefom Karijem.

U basketu je 11 godina kasnije postao svetski prvak, bio je i najbolji igrač planete, sada se sprema za Olimpijske igre, a kroz život korača sa diplomama čak tri fakulteta.

Kako sam kaže, možda je nekada i malo lutao tražeći sebe, ali je sada prvo i prve svega basketaš i spreman je da sa ekipom napadne zlato u Tokiju.

Na basket 3×3 ume da gleda kao na vrstu bunta ili revolta protiv autoriteta, a zašto je to tako, odakle nadimak Mr. Robot, i svemu ostalo navedenom sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Petak, 16 sati, novi „Penâl“ i sjajna životna priča Stefana Stojačića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar