Draško Stanivuković i Saša Čađo
Foto: Instagram screenshot sasa13cado

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, dočekao je Sašu Čađo, srpsku košarkašicu koja je sa reprezentacijom osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Valensiji.

PROČITAJTE JOŠ

Veliki broj navijača okupio se na glavnom trgu u ovom gradu kako bi pozdravio heroine, a srpska košarkašica je objavila niz fotografija sa gradonačelnikom.

„Ma gde god ja bila Banja Luka uvek živi u meni. Sinoćna fenomenalna podrška i doček ostavljaju bez daha. Hvala gradonačelniku Drašku Stanivukoviću na ovoj ukazanoj prilici da našu sreću podelimo sa građanima naše lepe Banja Luke. Hvala Vam za svu ljubav, hvala Vam za sve“, napisala je Čađo.

Na jednoj slici se nalaze na balkonu, a jedna iz predsedničkog kabineta bila je posebno zanimljiva jer su svi visoko podigli tri prsta.

Stanivuković je ovako opisao sve što se dešavalo u četvrtak uveče u ovom gradu.

„Banja Luka je večeras pokazala kako se slavi, kako se sija i koliko je velika. Ovaj balkon će biti mesto gde ćemo od sada dočekivati one najbolje. Devojke, hvala što ste svojim uspehom omogućile da večeras naša Gradska uprava zasija u punom sjaju. Još jednom sve pohvale za našu Sašu Čađo, Milicu Deuru, Draganu Domuzin, Anđelu Gligić, Irenu Vrančić, ali i vanvermensku Slađu Golić.

Čast je danas biti gradonačelnik, ovo veče je poklon Banje Luke vama“, napisao je Stanivuković na Instagramu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar