Foto: KSS

Svetislav Pešić, selektor reprezentacije Srbije, održao je ovog utorka radni sastanak u "Kući košarke" kom su prisustovali najvažniji ljudi pet abaligaša iz Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Uz Pešića su sedeli predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i generalni sekretar Zlatko Bolić, te novi direktor reprezentacije Dragan Tarlać i potpredsednik za mušku košarku Nenad Krstić.

Partizan su predstavljali Željko Obradović i Zoran Savić, ispred Crvene zvezde su bili Dejan Radonjić i Filip Sunturlić, Megu su predstavljali Vlada Jovanović i Goran Đakić, bili su tu i Nenad Stefanović i Vladan Mitrović iz FMP, te Marko Marinović i Predrag Pantović iz čačanskog Borca.

Tema je bilo predstavljanje selektora Pešića i direktora reprezentacije Tarlaća, te upoznavanje sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i aktivnostima reprezentacije Srbije.

Selektor je izneo planove i zatražio podršku od klubova u narednoj reprezentativnoj akciji. Prvi izazov „orlove“ čeka već u novembru u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Prvi meč naša selekcija igra 25. novembra protiv Letonije, dok tri dana kasnije gostuje Belgiji.

Foto: KSS

*

Foto: KSS

*

Foto: KSS

*

*

Foto: KSS

*

Foto: KSS

BONUS VIDEO Željko Obradović o svom kumu Dušanu Ivkoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar