Reprezentacija Srbije košarka Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ponedeljak, 20 časova, hala "Aleksandar Nikolić", da se podrže košarkaši Srbije.

Počela je prodaja ulaznica za poslednju utakmicu košarkaša Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će se održati od 25. avgusta do 10. septembra.

„Orlovi“ će prvo gostovati Grčkoj u petak (18.00), a onda za kraj kvalifikacija dočekati Veliku Britaniju, u ponedeljak, 27. februara od 20 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

PROČITAJTE JOŠ

Cene ulaznica su za tribine su 400 dinara, za prvu kategoriju su 1.000, a za Parter B i Parter 4 treba izdvojiti 600 dinara.

Centralne pozicije VIP tribine (plava i bela loža) koštaju 1.500, koliko koštaju i počasna mesta drugog reda ispod koša.

Počasna mesta ispod koša prvog reda su 2.000, toliko su i počasna mesta pored terena drugog reda, a mesta uz sam parket koštaju 3.000.

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima Ticket Vision, putem interneta na www.tickets.rs i na dan utakmice na blagajni hale „Pionir“.

Srbiji je jedna pobeda dovoljna da matematički obezbedi prolaz na Mundobasket, a može to da ostvari i uz samo jedan poraz Belgije u preostale dve utakmice kvalifikacija bez obzira na svoj učinak.


Srbija ide na Mundobasket: Dve konačne borbe ekskluzivno na TV Nova

Izabranici selektora Svetislava Pešića igraće 24. februara (18.00) protiv Grčke u Atini, a tri dana kasnije protiv Velike Britanije u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Te mečeve će svi ljubitelji košarke moći da prate ekskluzivno na TV Nova, dok ćete dešavanja iz Atine uživo moći da pratite već od 17.30, pola sata pre početka utakmice.


BONUS VIDEO Najava košarkaških utakmica Srbije protiv Grčke i Britanije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar