Foto: AP Photo/Jack Dempsey

Aron Gordon, krilni centar Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića opisao je kako je izgledao susret koji ga je ostavio u neverici.

Nije neobično da poznati i slavni sportisti i sportistikinje predstavljaju metu za pripadnike ili pripadnice drugog pola, ali je jedna devojka sa kojom je Gordon izašao otišla korak dalje.

PROČITAJTE JOŠ:

Aron je letos postao šampion NBA lige sa Denverom kada su Nagetsi dobili 16 od 20 utakmica u plej-ofu i uzeli šampionski prsten.

Gordon je bio gost u podkastu „Curious Mike“ kod saigrača Majkla Porter Džuniora i ispričao je kako je jednu devojku zanimala njegova tržišna vrednost, pre nego njegov karakter.

„Pazi sad ovo. Bio sam jedne večeri na sastanku sa devojkom, zaboravio sam gde smo išli i gde smo tačno bili, možda je bio Čikago, ili tako nešto. Izašli smo u restoran, stigao sam na mesto, sedeli smo za barom i čekali na svoj sto, uzeli pića i sve ostalo. Otvorila je telefon i poslednja stvar koju je pretraživala na telefonu bila je ‘tržišna vrednost Arona Gordona’. To je ludilo“, ispričao je krilni centar Denvera.

Jokić nema sličnih problema jer je srećno oženjen suprugom Natalijom sa kojom ima ćerku Ognjenu. Njih dvoje su već godinama zajedno, još od vremena kad je Jokić bio tinejdžer u Srbiji.

„Tek tako, kad stigneš do ovog nivoa, ima određenih devojaka koje su tu uz tebe zbog odeće, novca, takvih stvari, obezbeđenosti. Ali, ima i onih ‘pravih’ tamo negde, bar želim da verujem u to“, dodao je Gordon.

Dvadesetosmogodišnjak iz San Hozea, čija je vrednost je nekoliko desetina miliona na tržištu će za razliku od Jokića, još uvek morati da nastavi da traži neku od tih „pravih“ devojaka.

BONUS VIDEO: Jokić pokazao dominaciju u meču sa zvezdom San Antonija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare