Foto: Tanjug/AP Photo/Brandon Dill

Dva igrača povređena, jedan isključen u drugom meču polufinala Zapada.

Memfis je u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije sa 106:101 savladao Golden Stejt i izjednačio na 1:1 u pobedama , a i drugi meč su obeležili brutalni faulovi i povrede.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je u prvom susretu Drejmon Grin zaradio isključenje zbog grubog faula nad protivničkim igračem, usledio je još grublji odgovor Memfisa.

Geri Pejton II je stradao nakon grubog prekršaja Dilona Bruksa, koji je zbog toga isključen, a preti mu i suspenzija za sledeću utakmicu.

Pejton se u kontri digao na polaganje, a Bruks ga je uario po glavi u vazduhu, nakon čega je igrač Voriorsa pao na lakat i slomio ga.

„To nije bio fizikalan, nego prljav potez“, prokomentarisao je trener Voriorsa Stiv Ker.

Pjeton je nakon utakmice otišao u bolnicu na snimanje, a zasad je nepoznato koliko će odustvovati, ali za njega je serija protiv Grizlija verovatno gotova.

Stradao je u posle jednog duela i Drejmond Grin.

On je dobio udarac laktom Ksavijera Tilmana, nakon čega mu je desno oko bilo gotovo skroz zatvoreno, ali je nakon tretmana u svlačionici i ušivanja na licu mesta se vratio na parket i završio utakmicu.

Kako je krenulo u prve dve utakmice, ovo će biti rat do istrebljenja. Susret je obeležila i maestralna utakmica Dža Morenta sa 47 poena.

BONUS VIDEO Noć za istoriju NBA, cela hala ovacijama ispratila rekord Nikole Jokića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar