Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Dejan Radonjić bio je na udaru uvreda u dvorani "Morača", prenose podgoričke Vijesti posle utakmice Budućnost - Crvena zvezda.

Budućnost je deklasirala Crvenu zvezdu, a na tribinama su se tokom prenosa mogle videti pojedine grupice navijača u ložama.

Začuli su se nekoliko puta ozbiljnije tokom televizijskog prenosa, a Vijesti u jednom autorskom tekstu prenose da je na udaru bio Dejan Radonjić, iako je ispisao istoriju kluba kao igrač i trener.

„Odrastao je u Budućnosti, igrao šest godina kao senior, ostavio neizbrisiv trag sa tri titule prvaka SR Jugoslavije i jednim nacionalnim Kupom, a onda za osam sezona postao najtrofejniji trener u istoriji kluba. Dejan Radonjić je zbog toga, s pravom, u ‘Morači’ dočekivan ovacijama, ali je večeras doživio da mu grupa huligana sa tribina skandira ‘Dejo splačino’ i upućuje druge raznorazne uvrede“, navodi se u tekstu.

Izostala je reakcija kluba.

„Zar je takav doček zaslužio čovek koji je gradio Budućnost do visina kakve nisu mogle ni da se zamisle ranih ’90-ih? Zar je zaslužio da niko iz kluba u kojem je ostavio neizbrisiv trag ne pokuša da umiri najvatrenije navijače, koji su se nekim čudom našli na tribinama. Zar nije Gavrilo Pajović, koji mu je bio saigrač, a kasnije i prvi saradnik kao sportski direktor, morao da ih smiri? Zar to nije morao da uradi i Dragan Bokan, koji ga je zatekao na klupi kada je postao predsjednik kluba i sa njim dva puta stigao do četvrtfinala Evrokupa“, navodi se.

Radonjić je inače i konferenciju za medije završio za samo 20 sekundi.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram