Antić
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Košarkaški savez Severne Makedonije se oglasio saopštenjem povodom napisa u jednom skopskom dnevnom listu o navodnoj korupciji bivšeg rukovodstva saveza.

„Pre svega, izražavamo ozbiljnu zabrinutost zbog prenetih informacija vezanih za upravljanje sportskim objektom u Sportsko-rekreacionom centru ‘Кale’ u Skoplju. Ovom prilikom želimo da uputimo demanti svima zabrinutim za funkcionisanje Košarkaškog saveza, posebno dela koji se odnosi na infrastrukturu.

PROČITAJTE JOŠ

Tačno je da je Savez posebnom odlukom Vlade RSM dobio u svoj posed zgradu označenu kao sportsku dvoranu u SRC ‘Кale’, odnosno veliku dvoranu Sportskog centra ‘Кale’ u Skoplju (SRC Кale 1).

Smatramo da je sve ovo dovoljan dokaz za pošteno funkcionisanje Кošarkaškog saveza, koji je u ovom slučaju, izuzetno zloupotrebljen predstavljenim dezinformacijama u javnosti sa kojima nemamo nijednu dodirnu tačku.

Apelujemo na određene strukture, koje koriste trenutak da smisle razne konstrukcije, da nas ne uvode u svoje zločinačke igre.

Bivši predsednik makedonskog saveza optužen za korupciju

U takvoj situaciji u kojoj moramo voditi računa o nekim drugim, važnim stvarima, pre svega o zdravlju ljudi, uključujući košarkaške klubove, sportske radnike, igrače, u najmanju ruku, grozno je prijavljivati neistine. o radu Saveza“, stoji u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar