Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Novak Đoković je nakon nekoliko nedelja ćutanja konačno progovorio o igranju na Australijan openu.

Dugo se čekalo da se vidi šta će odlučiti najbolji teniser današnjice, a on je doneo odluku – vreme je da napadne 21. grend slem trofej.

PROČITAJTE JOŠ

„Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti.

Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22″, napisao je Đoković.

Srpski teniser je aktuelni šampion ovog turnira i ove godine ima priliku da dođe do jubilarne 10. titule. U istoriji je samo Rafael Nadal uspeo da osvoji jedan grend slem dvocifreni broj puta („Kralj šljake“ ima 13 titula na Rolan Garosu).

Podsetimo, Đoković je prethodnih dana boravio u Marbelji gde je trenirao i pripremao se za takmičenje na Australijan openu. Prvi grend slem u sezoni počinje 17. januara, a finale je zakazano za 30. januar.

BONUS VIDEO Meč poen Đokovića protiv Rubljova

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare