Foto: Dragana Stjepanovic/Starsport

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da su njegovi igrači protiv Cedevita Olimpije 86:77 dali sve što su mogli za tim, i na kraju pobedili protivnika, koji je u ovom trenutku, možda i bolji od crno-belih.

„Čestitao bih igračima na pokazanom karakteru u jednom teškom vremenu kada ne ide sve kako treba. Pokazali su da kada svi daju ono što treba da bi se napravio tim, tim na kraju pobedi. Hiljadu puta sam rekao da ovaj tim može da pobeđuje samo kao tim i to su pokazali velikim srcem i kvalitetom“, rekao je Šćepanović posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

„Bez dva mnogo bitna igrača, svi su odgovorili na pravi način, bez sujete, dali su su sve što su mogli za tim i pobedili jednog protivnika koji je možda u ovom momentu bolji od nas. Ali, ne pobeđuje uvek bolji“, dodao je on.

Košarkaši Partizana slavili su u nedelju uveče u Beogradu protiv Cedevita Olimpije sa 86:77, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Na pitanje koliko je Partizanu laknulo posle trijumfa, Šćepanović je odgovorio:

„Uvek je mnogo bolje kada se pobedi. Da doživljavam ovaj posao kao smrtnu kaznu ne bih ga ni radio. Ja sam u ovom poslu ceo život, znam šta su pobede, šta su porazi, znam da se nosim sa tim i taj mentalitet pokušavam da prenesem na igrače. Nećemo ovo da shvatamo kao pitanje života ili smrti… Svi smo mi pobednici i hoćemo da pobedimo, ali ne može uvek“, rekao je Šćepanović.

Foto: Miroslav Todorovic/Starsport.rs

„Treba vremena, ne samo za Partizan, već i za druge ekipe… Nije baš jednostavno da se penje forma u ovim uslovima, kad nema publike nije lako držati ritam“, dodao je on.

Upitan da prokomentariše važne poene Nemanje Dangubića na ovom meču, Šćepanović je naveo da on otkako je došao u Partizan dobro radi.

„Mnogo pošten momak, dobro radi, poštuje saigrače, deo je tima i njega igra nagradi. Ako si pošten, uvek će ti se vratiti. Kad daješ sve od sebe, kad nemaš sujetu, vrati ti igra“, rekao je Šćepanović.

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi.

„Držali smo se 35-36 minuta, bili smo ravnopravan protivnik, ali nismo iskontrolisali skok i to nam je donosilo puno problema, pogadjali su iz drugog, trećeg napada i to je stvar na kojoj moramo raditi“, rekao je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar