Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Partizana ovog petka putuju na gostovanje ekipi Igokee, a utakmica je na programu u subotu od 20 časova, u okviru 5. kola ABA lige.

Crno-beli na put kreću posle treninga u Hali sportova „Ranko Žeravica“. Meč u Laktašima stiže posle teškog poraza od Burža na domaćem terenu u Evrokupu.

PROČITAJTE JOŠ

„Čeka nas Igokea koja je nakon startnog poraza vezala tri pobede i na taj način podigla samopouzdanje pred ovaj meč. Sa druge strane, siguran sam da smo u stanju da dođemo do pobede. Ali, da bismo do nje došli, potrebno je da pokažemo pre svega poštovanje prema sebi i dresu koji nosimo“, rekao je Vlado Šćepanović.

Trener crno-belih dodao je šta je ključno za slavlje u Laktašima.

„Potrebno je da glavom i energijom budemo 100 posto u utakmici, jedino tako možemo do trijumfa. Svesni smo da nosimo grb koji mnogo vredi i još više obavezuje. Poštovanje prema tom grbu ili klubu se pokazuje zalaganjem na svakoj utakmici“, istakao je Šćepanović.

Kapiten Novica Veličković kaže da je jedini recept za pobedu da se bude na maksimumu.

„Ako nismo na maksimumu, onda smo i te kako ranjivi. Igokea ima solidan tim, lepo su ukomponovani i sigurno nam neće biti lako, ali verujem da smo u stanju da se dignemo posle poraza i da odigramo dobru utakmicu“, naglasio je Veličković.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar