Nenad Krstić
Nenad Krstić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nenad Krstić je podneo ostavku na mesto potpredsenika Košarkaškog saveza Srbije.

Kako je naveo učinio je to iz privatnih razloga, saznaje Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Krstić je od avgusta 2019. godine deo KSS kada je izabran na funkciju direktora mlađih selekcija. Od decembra 2020. godine do ovog petka bio je potpredsednik KSS za mušku košarku. Kao reprezentativac osvojio je dve medalje za Srbiju, najpre srebro 2009. godine na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a onda je vodio Srbiju do finala Svetskog prvenstva 2014. godine u Španiji.

Rođeni Kraljevčanin, bivši igrač Partizana, Nju Džersija, Zenita, Oklahome, Bostona, CSKA iz Moskve i Efesa odlučio je da se povuče sa te pozicije.

Krstić je nakon karijere počeo da se pravi proizvodnjom rakije.

„Rakija je proizvod koji nema rok trajanja i što je starija, to je bolja. I mi kao destilerija osećamo posledice korone, ali nemam tu neki pritisak. Čak, i za vreme korone, ali i pre je toliko prodaja dobro krenula, da sam se zapitao da ne ostanemo bez zaliha, što je najveći problem jer onda gubiš kvalitet i krećeš u nešto drugo što ja nikako ne želim. Malo sam se bio zabrinuo, prodaja je bila veća od očekivane i – šta će onda da se dogodi? Pa je i korona malo ukočila sve to, taman koliko je trebalo, da ne dođe do problema sa zalihama, pa eto i nešto pozitivno od nje. Pravio sam rakiju zbog oduška, da bih se malo bavio nečim drugim i da steknem još neko životno iskustvo“, rekao je Nenad Krstić, između ostalog, u prazničnom intervjuu za Nova.rs.

BONUS VIDEO Luda trojka Saše Čađo od table u poslednjem minutu protiv Francuske

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare