Dejan Radonjić i Željko Obradović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Željko Obradović, novi trener Partizana, objasnio je da je njegov cilj da se smanje tenzije, te najavio sastanke sa mnogim trenerima. Posebno je podvukao sastanak sa Dejanom Radonjićem, trenerom Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

„Pozvaću Dejana Radonjića, mog dobrog prijatelja, da sednemo i da popričamo. Ja sam prijatelj i sa trenerima iz drugih klubova, u Evroligi sam predsednik trenera Evrolige, stalno sam u kontakt sa njima, znam sve probleme koje imam. Presija navijača u godinama koje imam i svega što je iza mene ne može da napravi nikakav pritisak kakav pravim sam sebi. Znam šta želim i koliko ću da dajem od sebe, ako je neko nezadovoljan to je sastavni deo mog posla navikao sam na to i neću imati nikakav problem. Sa gospodinom Čovićem sam u veoma korektnim odnosima i ne vidim razlog da se to ne nastavi. Svi koji su odgovorni koji rade šta pričaju, poruka navijačima Partizana da rade ono što su najbolje radili, da podržavaju igračima pre svega, da pokazuju neverovatnu odanost klubu. Da na teškom putu budu uz igrače i nas, da budu uz nas na ovom dugom putu, do cilja koji smo sebi zacrtali. Da pokažu u našoj dvorani da su primer svima u Evropi, da bodre nas, ali da nema ružnih stvari o protivnicima. Da budemo primer u svakog pogledu i da cela Evropa govori kakvi su naši igrači, ja ću na tome insistirati. Ovde je mnogo nas koji bi voleli da pošaljemo takvu sliku.“

Objasnio je šta će biti njegov cilj.

„Imam prijatelje, mislim da je na svima nama koji smo treneri, sportski direktori, igrači, mi smo odgovorni za neke stvari. Obećavam da ću uraditi sve da se spuste tenzije i da ne spominjem u prošlosti između koga, to za nikog nije dobro, mi radimo na unapređenju odnosa. Da pravimo dobru atmosferu što mogu da prepoznaju svi drugi. Voleo bih da evropska liga prepozna da prostor sa bivše Jugoslavije, ima tu klubova koji su i te kako zadužili košarku u Evropi, da se dođe do toga da ima što više učesnika iz regiona u evropskim takmičenjima“, rekao je Obradović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar