Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaški klub Partizan objavio je ažuriranu listu donatora za isplaćivanje poreza.

Na novoj listi se našlo još nekoliko poznatih imena, poput Rasima Ljajića, političara koji je uplatio 50.000 dinara (oko 420 evra) košarkaškom klubu.

Od onih većih donacija, izdvaja se ime Jovane Milutinović, po svoj prilici šefici finansija kompanije Nordeus.

Milutinović je uplatila tačno 999.999 dinara za pomoć Partizanu, dok su na listi i dalje kao najveći donatori navedeni Ostoja Mijailović i članovi upravnog odbora koji su obezbedili po 11,7 miliona dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

Lista obuhvata 9.239 donacija do sada, a među donatorima su se našle i druge kompanije koje se bave IT opremom.

Do sada su se među donatorima našli i košarkaš Aleksej Pokuševski, vaterpolista Duško Pijetlović i drugi.

Partizan je pre tri dana započeo akciju „Jedan Partizan imamo“ kojoj je cilj da se sakupi novac za otplatu poreskog duga u visini od oko sedam miliona evra.

Od tada je više od 9.000 navijača, prijatelja kluba i članova Upravnog odbora uplatilo donaciju, navodi se na klupskom sajtu. Ukupno je prikupljeno 88.317.055 dinara, što je 748.000 evra.

Od utorka, 25. aprila, biće omogućena uplata donacija iz inostranstva platnim karticama. Na taj način pojednostaviće se procedura po kojoj navijači crno-belih širom planete mogu da pomognu Partizanu.

Košarkaše ovog kluba za nekoliko dana čeka start Top 8 faze Evrolige u kojoj će preko Real Madrida probati da se domognu Fajnal fora elitnog takmičenja.

BONUS VIDEO: Sudijska greška koja je koštala Partizan petog mesta na meču Makabija i Real Madrida

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar