Foto: Printscreen Twitter / Jake Shapiro

Zanimljiva scena iz treće utakmice serije sa Minesotom.

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Minesotu u prvom meču na gostujućem terenu, sa 120:111, pa su u seriji prve runde plej-ofa zapada NBA lige poveli sa 3:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč je obeležio sedmi tripl-dabl Nikole Jokića u plej-of serijama, 25 poena Majkla Porter Džuniora i jedna zabavna reakcija Džamala Mareja.

Marej je u prošloj utakmici dva tima ubacio čak 40 poena i bio je jedan od glavnih razloga što je Denver i tu slavio.

A kao vrstan izvođač slobodnih bacanja koji promašuje otprilike tek svako deseto slobodno bacanja (87% u karijeri) nije mogao da ne odreaguje kako je jedno od svojih bacanja izveo Rudi Gober.

Francuski centar je privukao pažnju prethodnih dana grubom igrom na Jokiću, a sada i katastrofalno izvedenim penalom gde se lopta tvrdo i nekontrolisano odbila od table i obruča pre nego što je otišla van.

Marej je u tom trenutku prolazio i gledao, „cimnuo“ je glavu kao da želi da se sačuva od „cigle“ Gobera, a onda je pogledom i bez reči rekao šta misli o šutu svog protivnika.

Kanađanin je u trećem meču sa Minesotom imao 18 poena, Jokić je uz 20 poena imao i 11 skokova i 12 asistencija, a spomenuti Gober je ubacio 18 poena i imao je 10 skokova.

BONUS VIDEO: Kad Jokić igra ovako, ne može mu niko ništa Denver ubedljiv i prejak za Vizardse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar