Russell Westbrook Foto:Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Željan dokazivanja.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Rasel Vestbruk oglasio se prvi put nakon što je stigao u ovu ekipu.

„Razgovarali smo šta tim želi i pričali samo o pobeđivanju. Mislim da je to najvažniji deo, konačni cilj je titula i znamo šta je potrebno da uradimo za to“, rekao je Amerikanac.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa je pre tri dana prešao u Kliperse. Nekoliko ekipa bilo je zainteresovano za njegovo dovođenje.

„Mislim da je to svakome bitno, svakoj osobi u svakoj situaciji i na svakom poslu, da te mnogo kolega želi tu. Meni je to vrlo bitno i mnogo cenim to. Dugo sam u ovoj ligi i biti tamo gde si poželjan i prihvataju te mnogo znači“.

Russell Westbrook Foto:Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Vestbruk će biti saigrač između ostalih i sa Polom Džordžom, koji je jedan od zaslužnijih za to što je američki bek, nakon otkupa ugovora, stigao u Los Anđeles.

„Prva stvar je što je iz Los Anđelesa, a druga je što je Pol jednostavno sjajna osoba i van košarke. Naša deca su vrlo bliska, naše porodice su bliske, naši roditelji. A samo to stvara sjajnu vezu, bratstvo i iskrenost, pozitivnu i blisku komunikaciju. Uvek me podržavao i pokušavao da pomogne kako god može. Zahvalan sam što mogu da igram s njim i radujem se tome“.

Vestbruku su često ove sezone prigovarali zbog loše forme.

„Jedva čekam da se vratim. Ne samo da igram, već da uživam dok to radim. Da ostanem kod kuće, vidim ženu i decu, odvedem je u školu, to je važan deo mog dana. Ne postoji ništa važnije od toga i srećan sam što sam ovde“, zaključio je košarkaš Klipersa.

BONUS VIDEO Treneri hvale Nikolu Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar