Foto: KSS

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, rekao je posle ubedljive pobede nad Radničkim da je zadovoljan odnosom igrača i istakao da su srećni što su bili u prilici da igraju.

„Odnos prema igri je bio dobar što je za nas značajno uprkos problemima koji su nas zadesili i sve vreme o tome razmišljamo. Radosni smo što smo u prilici da igramo, jer smo u sredu ponovo čekali rezultate testova i da je ishod istih bio drugačiji, pitanje je šta bi se onda dogodilo“, rekao je Radonjić.

Zvezda je na završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Novi Sad došla bez Voldena, Hola, Noka, Rita i Koloma, koji su pozitivni na koronavirus.

„Trudili smo se da što spremniji dođemo na Kup, iako smo bili svaki dan dodatno opterećeni koronavirusom i izostancima igrača“, dodao je Radonjić.

Zvezda je u četvrtfinalu Kupa Koraća deklasirala Radnički sa 108:47 i u polufinalu će igrati sa Partizanom, u subotu od 21 čas.

„Kvalitet Radničkog nam je u krajnoj liniji omogućio da odigramo rasterećenije, pa je i u rezultatskom smislu sve izgledalo dobro. Međutim, svesni smo trenutka u kom se nalazimo i želimo da što spremniji uđemo u sledeći meč. Daćemo maksimum u polufinalu gde nas čeka Partizan, protiv ekipe tog kvaliteta, a za šta će to biti dovoljno, videćemo“, istakao je Radonjić.

Važnija stvar i od samog Kupa za trenera Zvezde jeste da se svi igrači što pre oporave.

„Situacija u kojoj se nalazimo dovela nas je do toga da su nam drugačija razmišljanja nego što bi to bio slučaj da nemamo ove probleme. Sve je usmereno na to da nam igrači što pre ozdrave i da se vrate na teren“, podvukao je Radonjić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar