Goran Bošković, Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Partizana u derbiju kola u ABA ligi, a Dejan Radonjić, trener crveno-belih nije mogao pred novinare.

Crno-beli su slavili sa 98:84, a Radonjić je tokom meča zbog dve tehničke greške isključen, pa je svoje utiske posle meča podelio njegov pomoćnik Goran Bošković.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sigurno je da smo ušli loše u meč, energetski posebno, ali i nije čudo koliko utakmica prolazimo“, rekao je Bošković i nije hteo da dodatno detaljiše o razlozima poraza.

„Došao sam da ispoštujem ovde, ali suštinu ćete morati sa prvim trenerom, ja sam pomoćnik, ne bih o finesama razgovarao“, kaže Bošković.

Najbolji u timu Partizana bio je Aleksa Avramović sa 33 poena i osam trojki iz deset pokušaja u jednoj od partija karijere.

Bošković tvrdi da se priprema za ovaj meč sa Partizanom nije razlikovala od bilo kog drugog, iako je reč o derbiju.

“ Sigurno se nije mnogo razlikovalo, imamo rutinu sa rasporedom utakmica, zna se kad imamo dva ili tri dana pauze. Uobičajena rutina je bila, nismo se ništa više ili manje spremali nego za druge utakmice u ABA ligi“, istakao je Bošković.

Podsećamo, Partizan je u završnici propustio priliku da sačuva više od 15 poena viška u odnosu na večitog rivala, kako bi u međusobnom skoru bio bolji od Zvezde.

Crveno-beli su u prvom meču dva tima u ABA ligi pobedili sa 71:56. Inače, Radonjićev tim je pre dve nedelje pobedio ekipu Željka Obradovića i u finalu Kupa Radivoja Koraća sa 85:68.

BONUS VIDEO: Crvena zvezda – Baskonija, najbolji momenti meča

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar