Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da ekipa mora da pruži maksimum u predstojećoj utakmici protiv Fenerbahčea u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli dočekuju Fenerbahče u četvrtak, na Božić, od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

„Očekuje nas težak meč, ekipa Fenerbahčea je u poslednjim utakmicama pokazala da se nalazi u jako dobroj formi, puno bolje izgledaju nego što je to bio slučaj pre toga, rekao je Radonjić uoči duela protiv turskog tima u 18. kolu Evrolige.

„Dolazak Marka Gudurića je evidentno podigao kvalitet igre Fenerbahčea, jasno je da se „slažu“ i pokazuju u poslednjim mečevima da mogu da imaju značajnu ulogu u nastavku sezone u Evroligi. Na nama je da, što uvek kažem, prikažemo naš maksimum“ izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda u ovaj meč ulazi sa skorom 6-11, ali nakon pobede nad Panatianikosom, dok je Fenerbahče zabeležio dva trijumfa u poslednja dva susreta sa Olimpijakosom i francuskim Asvelom i trenutno ima sedam pobeda i deset poraza.

Radonjić u prethodnim utakmicama nije mogao da računa na Džordana Lojda, Lengstona Hola, Marka Jagodića-Kuridžu i Marka Simonovića.

„Neki od njih se vraćaju u trenažni proces, sigurno je da je potrebno vremena da se sve dovede na nivo koji želimo. Hol i Kuridža su počeli da rade, Lojd i Simonović još uvek nisu i još ne znam kad će se to dogoditi. Radimo po planu“, istakao je Radonjić.

Zvezdu posle Fenerbahčea očekuje „duplo kolo“ i vrlo težak zadatak u Španiji, na gostovanjima Real Madridu i Valensiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar