Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Ne sluti na dobro.

Nejt Mekmilan, trener Atlanta Hoksa, nalazi se blizu odluke da napusti ekipu iz Džordžije.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je preneo portal „The Athletic“, Mekmilan je, razočaran dosadašnjim tokom sezone (Atlanta je deveta na tabeli Istočne konferencije sa skorom 17-19) bio nadomak odlaska nakon što je početkom decembra došlo do ozbljne rasprave sa Treom Jangom.

Navodno, Jang je propustio šuterski trening, umesto čega je otišao na terapiju zbog bola u ramenu, za šta nije dobio dozvolu Mekmilana.

Nakon toga je usledila rasprava tokom koje je Mekmilan Jangu ostavio dve opcije – ili da uđe kao rezerva, ili da ne igra uopšte, a zvezda Atlante je odabrala da preskoči meč, dok je sam Mekmilan ozbiljno razmatrao odlazak.

Ipak, situacija se smirila, ali ne zadugo, pošto je Atlanta nastavila sa lošim partijama, pa je sve izvesnije da će do rastanka doći uprkos podršsci koju Mekmilan ima od strane uprave kluba, jedino pitanje je kada.

Ovo je druga kontroverza vezana za Hokse koja se pojavila u poslednje vreme, pošto je malo nakon rasprave Tre Jang najavio da bi mogao da ode iz kluba jer smatra „da ga ne poštuju dovoljno“. Pogotovo jer su gotovo svi upućeni u dešavanja u timu iz Džordžije stali na stranu trenera.

Vrela zima je pred Hoksima, čini se da neće biti previše opušten početak nove godine za Bogdana Bogdanovića…

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar